Hmmm...?

Jag funderar på att byta blogg........ Mer om detta senare!

I got a hangover.

Känns iaf som det.. Men oj ni, jag lyckades somnade igår vid sex på morgonen igen, sen så vaknade jag nu för drygt 10 min sen. Weho, jag fick några fler timmars sömn. Men känner mig riktigt jävla bakfull som sagt.. Har precis ätit en skål flingor och ätit en banan och ska nu börja klä på mig och börja fixa mig. Sen ska jag till sjukhuset då jag ska ta lite tester och blodrover osv då jag imorgon ska få mitt dropp igen. Det är viktigt att man alltid tar lite tester och prover innan så de ser hur min reuma mår, samt om jag är frisk osv. så jag kan ta droppet. Är man sjuk eller har något virus i kroppen, i form av en förkylning eller så, så får man inte ta droppet då det kan vara farligt.

Nej ni, nu måste jag börja fixa mig! Talk 2 U later.

Unsure.


I'm walking away from the troubles in my life.

Nu börjar jag bli jävligt trött på detta alltså. Jag fått grova sömnproblem. Då menar jag inte att jag har svårt att somna osv. som det oftast brukar handla om. Utan jag kan inte sova! För det första så har jag jättesvårt att somna, som är som sagt det vanliga, men sen när jag tillslut somnat vaknar jag upp 2-3 timmar senare, skit pigg och kan inte somna om. Då får man helt enkelt sitta vaken, men det suger ju för när man går i skolan blir man riktigt jävla trött innan det ens är dags för lunch. Har ingen ork eller kraft i kroppen kvar längre, och såfort jag kommer hem däckar jag men vaknar, återigen, 2-3 timmar senare och det resulterar ju också i att jag har svårt att somna på kvällarna. Men det roliga är att när jag kämpar för att inte somna när jag kommer hem från skolan, så slår min trötthet om till pigg igen efter sju-åtta på kvällen och då är vi tillbaka. Fan alltså.
Vad fan ska jag göra?

Let me love you.


Beautiful.


05:09

Kom hem från en liten stund sen från jobbet. Efter middagen hos mammas bästavän fixade jag snabbt till mig och sen fick jag skjuts till BJ. En rätt fartfylld kväll, men med många händelser. Tog taxin hem när vi blev klara och jag ligger nu i sängen och tittar lite på tv. Ska strax sova, tänkte bara säga godnatt först, så.... Godnatt!


You stole my star

Jag känner mig som en zoombie. Sitter nu på bussen påväg mot jobbet och är helt trög i huvudet för jag är så trött. Är också fett lack för att jag hoppade på fel buss mot stan, så sitter nu på bussen som kör igenom ett område och inte raksträckan in till stan. Toppen! Igår kväll var iaf jättemysigt med Saba, men vi somnade rätt sent vilket märktes när man skulle upp nu på morgonen. Vid 7, när jag slutar jobbet ska jag snabbt hem, fräscha till mig och sen ska jag springa ner down the street där grannarna, men även mammas bästa kompis och hennes familj bor så kommer min familj va där och jag ska möta upp de där då vi är bjudna på middag!


Maximalt

Hej på er! Morgonen spenderade jag i skola , sen mötte jag upp min kära mamma som jag inte träffat på ett par dagar och gick och åt lunch med henne. Mysigt! Åkte sen hem och somnade ganska snabbt i soffan. Vaknade för drygt 20 min sen av att min mobil ringde, och ni sitter jag på bussen mot Gottsunda. Ska möta upp Saba, köpa lite gott och ha lite filmmys ikväll!


Inspo.


Me and Mr Wrong get along so good


Happy.


Fredagsångest

Vaknade för en timme sen ungefär, med värsta ångesten. Har ingen aning om varför, känner bara en fet jävla ångest. Jag har ångest över att jag somnade tidigt och vaknade med att ha 2 missade samtal och 3 sms. Jag har ångest över att min fittskola ger mig frånvaro även om jag är i skolan på mina lektioner. Jag har ångest över att jag har två lektioner, inlagda på samma tid! Jag har ångest över att jag ska jobba imorgon på mcd och bj, men att det även vill ha in mig ikväll på bj, fast jag ska träffa saba. Jag har ångest över att jag inte träffat mamma på flera dagar. Och jag tror jag hade en väldigt jobbigt dröm innat, för jag känner ångest av att jag drömt något och jag får små feelings ibland på saker som känns vart med i drömmen. Men jag har ångest över att jag inte vet vad jag drömde om. Jag har ångest över allt. Fan. Detta blev jobbigt.

26 januari

Hej på er. Imorse vaknade jag 5 imorse och kunde ej somna om, så satte på tv och då klockan slog 7 gick jag upp, käkade lite frukost och tog mig till skolan för en kul lektion. Mötte upp Saba och vi gick till burger king och käkade lite nuggets, mums. Tack för mitt nya beroende Sofia...

Vid två mötte jag upp Zoe, och vi satt och fikade fram till sju snåret. Vi fick även lite besök av Sigge och Sofia också. Hat precis ätit lite pasta, och ligger nu deckad framför tvn. Är skit trött eftersom jag vaknade så tidigt, så ska ta och lägga mig snart.. Godnatt och hej för idag!


I'm trippin'

Hello, sitter nu på bussen mot skolan! Har märkt att jag nu i stort sätt bara gör mobil blogginlägg, men det är så jäkla smidigt! Ska nu har religion och sen ska vi göra klart alla "klassen-band" inför studenten. Nice! Efter skolan ska jag sen möta upp min mycket saknade Sofia. Ska bli jättemysigt! Åh, idag har jag vaknat på helt rätt sida. Är superlycklig!


Strong feelings

Då kom man precis fram till "mitt nya hem" för några dagar framför. Fick skjuts hit vilket var otroligt skönt med min stora packning.. Ska packa upp mina varor jag nyss köpte på affären, packa upp mina kläder och göra lite fika och sätta mig och titta lite på tv. Åh så skönt!


Dessa skönheter fick följa med mig hem idag

(de är beige-are i verkligheten)

Cookie jar

Shit.Vad.Kallt det är ute!! Höll på frysa ihjäl, även fast jag har min nya stickade varma oversize tröja under min dunjacka. Fy. Sitter nu iaf på bussen påväg mot skolan, och lyssnar på min nya musik jag lagt in i helgen på min telefon. Love it. Tänk vad lite bra musik kan göra dig? Är också sjukt trött ska jag säga. Har inte sovit ett piss denna natten då jag inte kunde somna. Awesome!

Tänkte iaf säga, att gissa vad jag räknade ut igår? Att det är totalt 76 skoldagar kvar!!! Love it! (har dragit bort alla helger, lediga dagar/lov och barcelona resan vi gör i april!) Fan så fett!


Forever dosent last Forever

Det är synd det där med vänner. Hur människor man känt, blir till folk man kände.

Folk man pratat med många av sina innersta tankar, åsikter, problem. Folk man skrattat med, haft kul med, hittat på saker med och bara allmänt hängt. Jag har en massa människor, som jag känt. Inte längre. Antingen av att vi glidit isär, nån av oss har flyttat, eller att något hänt och man bråkat. Ibland av missförstånd, ibland av ren elakenhet. Och tänker man på det är det mest egentligen tråkigt. Tråkigt att det som hände, faktiskt hände.

Sen finns ju alltid nån liten konstant tävling hos "gamla vänner". Då man lite "tävlar" om vem som har roligast och bäst liv, vem som är snyggast, har mest saker som händer i vardagarna osv. Även detta konstanta skitsnacket. Pikar. Vad som helst. Man snackar för att såra, för att visa nån meningslös "poäng", för att få uppmärksamhet. Det är faktiskt väldigt synd. Nu kommer vi tillbaka till det första, men att den personen man delat så mycket med, skrattat så mycket med, pratat så mycket med ska man sen försöka "ta ner". Vilket jag tycker är det jobbigaste i allt snack. Att man snackar om sina gamla vänner, men även nya. Jag menar, de personerna är dina vänner, de människor du känner, och de människor vars tankar du känner till. Då tycker jag det är synd, hur man sedan vill försöka sänka sen genom prat och text. Jag menar, varför? Du var ju den som visste att hon var svag för "det", men ändå säger du att hon är "det". Till exempel. Tycker bara det är så synd det där, att man snackar. Dock håller jag mig undan dedär så gott som de går, jag är inte perfekt men jag hatar skitsnack och bidrar inte gärna med att få någon människa att må dåligt.

Synd är det även hur man går förbi de människor du en gång kände så bra, och lossas som du har noll koll på personen. Det gör alltid mig jätte"nervös", i dessa situationer då jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Hälsa? Le? Titta snett? Titta åt ett annat håll? Säkrare i denna situation blir man dock med tiden, ju längre de var sen man "gjort slut" med sina vänner, desto lättare är de att vet vad man ska göra. Vilket oftast blir att le lite, ibland även hälsa och fråga hur läget är. Varför? För att de gått längre tid och vi glömt de? Vi har lagt ner stridsyxan? Vi saknar den andra? Jag vet inte.

De är alltid en massa jäkla spel här i livet som alla spelar. Allt har baktankar, och de val du gör kan alltid komma och bita dig i rumpan. Vet inte riktigt vad jag få ut med denna text, men kände bara för att skriva lite då jag lyssnade på lite sentimental musik nyss och bara kom och tänka på några gamla vänner sådär, haha.

Ångra aldrig någon, som någon gång fått dig att le och må bra.


Insomnia

Ja ni, de här med att sova är fan inte de lättaste och kollar man runt med alla vänner och bekanta så verkar i stort sätt alla fortfarande vara i sina "sommar rutiner" då man somnade lite när som liksom.. Ligger nu i min säng och mobilbloggar lite, lyssnar på musik och försöker somna. Går inte så jävla bra ska jag ta och meddela. Imorgon börjar nytt schema i skolan, spännande. Tänk att om dryga 4-5 månader står jag där, på stora torget, i min vita klänning, springer ut och bara skriker, förstå känslan. Shit vad jag längtar. Men längtar nog ännu mer över att efter studenten kan mitt liv "börja" känns det som. Med en massa resor, jobb och flytt utomlands. Tänker fan inte va en av de här studenterna som inte gör nått vettigt om dagarna. Jag vill göra så mycket, SE så mycket!! Som jag längtar.

Imorgon efter skolan ska jag sen hem och packa, äta middag med familjen sen åker jag till andra sidan stan för att bo själv i nån vecka, eller mer. Ska bli riktigt skönt, bara slappa och tänka på sig själv. Det blir ju sån skillnad när man är hemma själv, eller som nu bor lite själv i jämförelse med annars då vi är sex stycken här hemma. Fast alla vi sex i all glans, min familj är världens mysigaste och älskar att umgås med de, men självklart alltid skönt med lite alone time.

Ja hörre ni ni, detta blir ett riktigt mummel inlägg men hade lust att bara skriv lite skit. Det är ju en blogg trots allt haha. Nu ska jag fortsätta lyssna på min musik, och förhoppningsvis somna inom närmsta timmen/timmarna. Godnatt! :-)


babysitter

tjabba. igår tog jag det lugnt i stort sätt hela dagen och åt god tacos med familjen innan jag vid åtta rörde mig mot jobbet. kom hem runt 7 imorse, men somnade inte förens runt 10 på morgon för jag var så jävla speedad från jobbet fram tills dess. vaknade runt fyra idag och bara gått runt i myskläder, och mamis och daniel är iväg och käkar middag på stan med vänner och ska sen på en reggae konsert ikväll. jealous? yes sir! så sitter och agerar barnvakt till mina små. vi har precis käkat lite, pizza, hamburgare och kebab. mums!
jag och mina tre fina bröder. jättegammal bild, men tycker jättemycket om den här bilden.

20 januari

Idag var det inte världens roligaste dag, då dagen bestod av bergravning. Vila i frid Avanes ♥
Begravningen var jättefin och allt de under och efter. Jag och bror fick skjuts hem av pappa och var hemma runt tre då jag deckade fint då jag hade varit vaken sen klockan fyra på morgonen. Vaknade lagom till middag, mamma hade med sig max mat. mums! Nu sitter jag framför brasan och tittar på sveriges mästerkock och bara tar det lugnt. Så skönt med helg, och är ledig ikväll!

Von Paul Kalkbrenner


15:57

Hej på er. Är sämst på att uppdatera, men finns inte så mycket att skriva om. Just nu är i stort sett det enda jag spenderar mina dagar på är skola och plugg, jobb, pluggar till körkortet och tränar som en dåre på gymmet. Det är tråkigt att läsa om det dag ut och dag in.. Men snart blir det vårigare, så blir roligare att gå ut då också. Sen funderar jag på att dra igång "dagens outfit" till våren med, då man kan ha roligare och finare kläder på sig. Nej ni, nu ska jag fortsätta internet shoppa!

Åh, vad jag älskar lilla Frankie!


jag önskar du var en främling

Hej på er, strangers. Det är egentligen lite flummigt när man tänker på hur man har en del läsare som man har absolut noll koll på... Yeye, hej på er med. Igår gick iaf superbra på BJ, blev garderob med fin fina tjejer! Vid kvällens slut skjutsade Bella hem mig, (tjej från jobbet, och som även hookade upp mig med jobbet). När jag sen kom hem märkte jag att min mobil var borta, så ringde 1000 ggr i hopp om att Bella skulle höra, såklart inte eftersom mobben låg i bak och på ljudlöst. Så imorse fick ja reda på hennes nummer, och åkte sen och hämtade den! Vem lyckas glömma en mobil i baksätet?? Jaja, nu är ångesten och paniken från gårdagen iaf borta. Haha min iphone är som min bebis...

Anyways, sitter just nu på bussen och mobilbloggar! Är påväg till jobbet, och jobbar fram till 5 inatt.. Spännande tider!


armenisk julafton

idag firar vi alla armenier julafton, så kom hem för en liten stund sen efter att ha spenderat kvällen och eftermiddagen hos min farmor med kusiner och släkt. var jättetrevligt, som vanligt. tomt utan min farfar bara.. ♥

igår eftermiddag åkte jag och min bror även hem till min pappa där han bjöd oss, farmor och faster på hemmagjord pizza. min pappa är bäst på det! inte så konsitgt när han vart pizzabagare i tusen år förr haha. åket sen till jobbet och avverka lite jobbtimmar innan jag åkte tillbaka hem till pappa och sov.

nu ska jag slänga på en film, sen blir det sova. ska sova länge länge länge, för imorgon har jag mitt första jobb pass på Birger Jarl. Dunder! så vill vara utvilad som ni förstår!


pizzan pappa gjorde till mig


bilder från idag på oss "barn" vid gooooda matbordet!

Vila i Frid, världens finaste Farfar!


Yes kez chat em sirom, metspapa djan ♥

The Girl with the Dragon Tattoo

Farfars begravning i fredags var jättefin! efter spenderade vi även i familjen några timmar hemma hos farmor. på nyårsafton åkte vi till farmor också, så var jag min pappa och bror, pappas bror fru och kusiner samt faster och farmor. eftersom det är så tätt inpå farfar, så firade vi inte nyår. vi tog det mest bara lugnt, och gick ut och tittade lite på de andra som sköt fyrverkerier. vid halv ett åkte jag till jobbet då jag skulle avverka några timmars jobb.

i söndags vaknade jag vid 6, åkte hem till mina kusiner en stund sen skjutsade pappa hem mig och jag umgicks lite med min mammis. när jag vaknade, vid 5 igår för den delen.. fixade jag mig och åkte ner på stan för att möta min kusin då vi gick på kina restaurang och käkade buffe och sushi sen gick vi på bio och såg the girl with the dragon tattoo. vi vaknade för drygt en halvtimme sen, och hennes mamma kom och hämtade henne för en kvart sen så nu sitter jag här och väntar på min kära sofia som ska höra av sig. vi hörs! besos



RSS 2.0