Kan lika gärna slänga in en låt oxå.. Godnatt!


Inte smart Melina

Så.. Då var man 198 låtar rikare på sin mobil. Men fan vilken tid det har tagit!! Om en sekund blir sista låten klar och då äntligen kan jag sova. Har suttit och bara väntat ut detta och klockan är fett mycket nu vilket är jättedåligt! Ska upp tidigt imorgon för halv 8 hämtar pappa upp mig och mamma och då ska vi till sjukhuset med mig. Ska göra en injektion med kortison i handen min. Efter det rör jag mig sen till T-centralen och beger mit till Huvudstaden!
Kommer vara jättetrött imorgon.. Smart Melina.



28 juni

Äntligen börjar jag må bättre, skönt som fan! Plus att vädret idag inte är att leka med, tyvärr är idag första dagen jag typ orkar stå på benen så måste ta det lugnt och kan inte hitta på nått. Jaja, blir väl bara att sitta på tomten men det är mysigt det med! Fan jag har inget att skriva.. Förutom att Tilda är cpmongo!

TILDA ÄR CP

LA LA LA LA LA LA

Una Palabra

Min kväll har spenderats framför böcker och penna. Har suttit och läst böcker innehållandes dikter och texter, samt har jag jobbat på mina nya. Det är inte så många som vet det, men jag är en riktig skrivnörd. Har blivit lite dålig på sista tiden bara då, jag mår bra. Tankar och ideér kommer ju som mest när man har massa känslor inom sig som bubblar så då tycker jag det är ritkigt skönt att skriva ner. Om ni bara visste hur många block jag har i mina lådor, eller hur många dokument på min data med texter jag skrivit. Jag vill gärna ha min blogg för att visa dem, men samtidigt känner man sig naken och utblottad när man lägger upp det. Men jag har texter jag är riktigt nöjd med, som jag anser är bra, men  många av de är från en av de mörkaste tiderna i mitt liv, så det är inte de roligaste och läsa.. Men jag kanske blir duktig snart och vågar lägga upp de..


Varför vill du stå med mig i regnet?


Sjukling

Runt tre tiden på midsommardagen började jag frysa fruktansvärt mycket, började få ont i hals och öron och till kvällen hade jag så ont att jag trodde jag skulle dö. Mamma sov med mig hela natten, även om jag inte fick en blund på hela natten. På lördagen åkte vi in till sjukhuset i östhammar och gjorde tester och träffade läkare och det visade sig att jag fått en helt sjukt uppsvälld hals samt en infektion i kroppen. Får du 50 på ett visst test har man en infektion, och tänk att lilla jag hade 130, då är det illa. Fick antibiotika utskrivet men fanns inget jag kunde ta mot smärta i öron och hals, (då jag redan tar så jäkla mycket smärtstillande mot min reumatism, så det han skulle kunna skriva ut käkade jag redan. yay, det hjälpte inte ens det jag hade..) så jag har iaf känt mig döende, för på detta har jag haft 39graders feber, inte kunnat äta och sova så har varit helt svimmfärdig och svag i hela kroppen. Sucks!

IDAG när jag vaknade kunde jag dock äta igen, och febern är nästan borta!! Har inte heller lika ont så jag tror jag är på bättringsväg nu. Äntligen! Så när man är hemma själv, har absolut ingenting och göra och orkar knappt göra något har jag ägnat dagen till att titta på film och fixa om min bloggdesign! Me like :)

All the crazy shit i did tonight

Igår var en helt galen kväll men fan så kul jag hade!! När jag kom till stan hämta jag ut lite medeciner och gjorde lite annat smått sen mötte jag upp Tilda på bussen hem till henne, vi tog det lugnt i flera timmar och jag lagade vår favvis maträtt. mums! Kvällen började närma oss och vi började fixa oss och tog bussen till BJ. Mötte jättemånga kompisar och träffa även nya människor! Vi dansa hela natten lång som dårar, och kära melina skulle självklart hoppa upp på baren och dansa.. + roligheter. all the crazy shit i did tonight, those will be the best memories. när BJ stängde letade vi upp någon stans och äta, tillslut hitta vi my gyros så vi köpte med kebab och gick hem till tilda. Eller snarare, jag fick "skjuts" hem haha!

När klockan blev 8 på morgonen tog vi bussen hem och jag deckade fint när jag kom hem, vilket jag ängat i stort sätt hela min dag till - sova! Kollade även på en fett äcklig skräckfilm.. Nu ska jag iaf sova igen snart för imorgon ska jag gå upp tidigt för jag och familjen ska åka till mormors sommarstuga och fira midsommar där, som varje år. Så vi hörs när vi kommer hem. Godnatt!


jag tilda maria


ser ni där längst bort högst upp? där står jag och dansar.. haha!


jag och fina jasmin

melina fixar skjuts hem!! hahaha

Mongo

Kul att jag nyss nös så att hela min skärm försvann hahaha. Nej men allvarligt. TJA! Jag sitter nu i sängen, och väntar in att klockan ska gå så jag kan ta min buss klockan 4. Jag vaknade kvart över 2 idag, helt otroligt. Ändå har jag hunnit med sjukt mycket saker, duschat och rakat mig, klätt på mig, bestämmt vad jag ska ha på mig ikväll och packat massa saker. Städat undan lite lätt i köket och ändå är jag klar i förtid? Coolers. Mummel mummel.. Ska iaf ta bussen mot stan, göra lite ärenden sen möta upp Tilda och dra hem till henne. Ikväll blir det utgång. Me like!



I'm lost without you


Jag saknar dig Mohammed ♥



Nelly

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Empty

Ikväll vill jag gräva en stor grop i sanden och stoppa mitt huvud i den.
Tonight I'm feelin' completely empty and alone.



Leave you blind

Imorse började dagen med att jag vaknade klockan 7, alltid en höjdare på sommarlovet!! Skulle till sjukhuset, ska få en ny läkare samt sjuksköterska. Fuck. Älskar min andra sköterska Anita, hon är bäst.. Tar idag spruta en gång i veckan, men min nya läkare ville fördubbla dosen på den då det jag har nu inte hjälper. Samt fick jag en annan medecin som ska dämpa mina smärtor på kvällen när jag sover, så de ska jag ta varje kväll plus en annan till. Kul, jag ska bli knarkare igen! Usch, allt blir bara för mycket ibland. Gick iaf när mötet var klart och prata med min gamla sjuksköterska, det var skönt. I'm really going to miss her.. Det är få inom läkaryrket jag litar på.

hos tildutt

Nu är jag hos tilda vi ska  åka till ikea nu sen ska jag laga mat hos henne hihihi

I'm gonna fight them all

Det är otroligt lätt att glömma bort att man har en blogg när det är sommarlov, man har mycket saker att göra och bara har sommarlov! ligger nu i sängen iaf och ska snart sova, tröttis melinis. hade en jättekul kväll igår! eftersom jag nyligen fyllt år ville jag bjuda över alla vänner så gårdagen började med att jag storstäda huset, sen kom tildis och vi börja fixa oss, som sen fortsatte i att fixa mat och dukning osv. sen kom massa fina tjejer hem till mig och vi åt jättegod mat, åt tårta och drack. sen stack vi ut. allt blev inte riktigt som de va tänkt men det slutade med en riktigt kul kväll på etage. jag och tilda.. kan va det bästa sångarna HAHA!

efter matkriget på max rullade vi båda hem till henne och däckade fint. idag har vi bara tagit det lugnt och när jag kom hem runt middagstid och åt min fina kebab (!) gick mamma och jag och bastade. kvällen avslutades med en film med familjen och nu ska jag soooova!



Working 9 to 5

Som ni märkt hat jag inte orkat blogga på några dagar, har haft en del saker för mig och inte haft tillgång till internet. men nu är jag här. jag har precis fixat mig klart, ska bara packa väskan lite, sen ska jag ta bussen till... jobbet! ska ha första jobbdagen idag, ser fram emot det. so, wish me good luck!


förra sommaren på extra jobbet

Louder than Words

Idag har släkten varit här för att fira att jag fyllde 18 i veckan. har varit en jättemysig dag, men är fett sur för har inte kunnat käkat något pga av min jävla piercing.. kul! nu ska jag om några minuter ta bussen mot tilda, sen drar jag vidare ut på salsa kväll med tjejerna! Ha en kul kväll alla!

blondin melina!

Finally!

Men latch, efter skolavslutingen gick jag och pierca tungan sådär. ÄNTLIGEN! nu är tungan skit uppsvullen dock.. mötte sen upp sofia och efter ett tag joinade även isabella oss. när jag kom hem blev det middag, kött pommes och bea GOTT men nej jag fick inte äääta. blev soppa för mig. fett gott....

Världens bästa födelsedag!

Igår hade jag en av de bästa kvällarna på riktigt länge! Åkte till tilda på eftermidaggen där vi fixa oss, sen mötte vi upp anna, jasmine & mathilda på framfickan. GULLUNGARNA hade köpt jättefina presenter till mig. TACK igen! sofia & måna kom sen och kvällen var igång. lite för sent vinglade anna sofia jag & tobias till MAX. vi baxa (inte bra!) sen en sån där vagn man lägger sina barn i bakom cykeln (haha...) som tobbe cykla oss hem med, med sofia på pakethållaren och mig och anna i vagnen haha!

vaknade imorse hos anna och var bara där och mös med henne tills jag drog hem, och kom hem för inte så länge sen. imorgon är det skolavslutning. fan vad skönt!!


Vi hörs imorgon, då är jag 18!!!


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!

Du är världens bästa och jag är så lycklig att jag har dig!
Jag älskar dig mest av allt.

I'm Alive

Jag har inte orkat blogga något på några dagar, men det tror jag inte någon lider utav. igår hade jag en mycket rolig dag och kväll tillsammans med tildis. idag är det min kära mammas födelsedag. GRATTIS! ♥ och gissa vad som händer imorgon då? JAG BLIR 18 ÅR!!! äntligen!


MATHILDA HAR TAGIT STUDENTEN!


RSS 2.0