birger jarl

igår fick jag kämpa mig upp tidigt från sängen, då jag skulle vara på sjukhust klockan elva och träffa min läkare. när jag var klar åkte jag ner på stan och mötte upp mamma, då vi gick och hämta ut mina medeciner, herregud kalaset gick på 980 spänn.. vi gick sen iaf och lunchade, och sen åkte jag hem och sov. när jag vaknade upp hoppade jag in i duschen och åkte sen vidare mot min fina sofia. tjej efter tjej rullade in och tillslut var vi en massa tjejer inne i sofias rum haha. vi drog vidare mot bj där jag hade riktigt jävla kul. kvällen slutades med kebab ätande hemma hos erre och en massa snack innan vi somnade.

idag har jag bara tagit det lungt, erre och jag vaknade rätt sent och har bara myst. hennes mamma kom också med kina mat och sushi till oss. mums! pappa hämtade senare upp mig och spenderade en stund hos farmor innan jag kom hem och mamma och jag hade världens deep-talk i typ tre timmar. det var skönt.

nu ska jag slänga på en film (borde egentligen sova, men kan inte och är fett pigg) men ska sedan försöka sova efter det, och sen imorgon ska jag upp rätt tidigt då jag ska på min farfars begravning. världens finaste farfar.. ♥


jag och världens finaste sofia igår kväll påväg till bj

hey baby, i think i wanna marry you

tjabba tjena. läget? haft en bra jul? min jul var supermysig. vi firade hemma och mormor och hennes sambo kom också och firade med oss. julbak, julmusik i massor, julmat, kalle anka, tomte och paketöppning. fick lite pengar till körkortet och andra små saker. mycket bra! familjen blev även jätteglada för mina paket!

nu sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska slå sex, då jag ska röra mig mot bussen och åka mot jobbet. jobbade även igår kväll, och jobb står på schemat imorgon med. jobb jobb jobb. nej, nu ska jag fixa de sista innan jag tar bussen. see ya!

God Jul!


julrush

OH.MY.GOD! jag har så ont i mina fötter och är så trött efter att ha spenderat 6 timmar på stan och bara köpt en massa julklappar. 6 timmar, 16 paket och 3000kr fattigare är jag nu klar med mina julköp, samt med att slå in allt vilket jag gjorde precis. är jättenöjd med allt jag köpt till min kära familj, och hoppas de blir nöjda med. nu ska jag gå upp och koka ett paket nudlar och sätta mig framför vår fina gran vi klätt så fint, och bara andas ut innan det blir dags att sova och vakna upp imorgon. på julafton!




jag och bästis tog oxå en liten paus i julshoppingen och åt på den rätt så nya restaurangen Forno Romano i Svava gallerian. var supeeergott!

pass outside my window

vart liteee för mycket av det goda igår.. kom iaf hem tillslut och tokdeckade i min säng. har sen jag vaknat vart allmänt seg och bakis.. men sånt händer ibland! har iaf suttit barnvakt till mina småbröder idag några timmar då lossas pappa var och handlade julklappar. imorgon är det min tur! ska iväg till stan med clara och köpa massa massa. har än så länge bara köpt 2 tröjor till mina små killar. mycket mer har jag inte gjort idag iaf, förutom att ha tvättat håret och möblerat om mitt rum. trevligheter!

ya gon' make me loose my mind

Hej på er! var ett bra tag sen jag skrev sist men jag har jobbat en massa pch pluggat på som en tok nu innan jullovet. sen gick även min farfar bort nyligen, så har lagt min tid på det tillsammans med min familj och själv. Vila i frid metspapa. ♥

idag vart det jullov iaf, äntligen! efter avslutningen gick jag till Lindex där jag averkade några timmars arbete. kom hem för drygt en timme sen och fräschat upp mig men nu ska jag rulla vidare igen. ska ner på stan för att möta Sara och sen drar vi vidare och firar erre. GRATTIS igen gumman!! kvällen slutar på bj!


wicked games

tjena på er! bloggningen från min sida har ju sugit en aning, men orkar aldrig koppla upp mig på datan "hemma". bor ju fortfarande kvar i sunnersta själv nu, och de är super skönt! de där med middag är jävligt drygt bara. och inte speciellt gott då man inte orkar överavansera. ligger iaf just nu på sjukhuset och inväntar min droppbehandling, och tänkte då att ja kunde blogga lite då jag är så oerhört uttråkad. jaja.. vi hörs sen! pussiluss


måndag morgon

godmorgon på er, hur mår ni? själv är jag skit trött efter att ha sovit jättelite ikväll. sitter iaf just nu i skolan och testar på att mobilblogga. slutat i eftermiddag, och efter skolan ska jag till mcdonalds och döda några arbetstimmar. bisous


andra advent

hej på er. nu var det några dagar sen sist. men i fredags kväll åkte jag hem till min pappa och har bott där under hela helgen. vi har haft det jättemysigt, ätit massa gott och sånt. jobbade även fredags natt. kom hem till mamma för en stund sen efter att ha varit och käkat persisk kebab med pappa och bror, och har precis packat klart och städat klart. om en dryga 20 minuter ska jag ta bussen till sunnersta, där jag ska bo själv några dagar. väldigt behövligt och skönt. vi hörs när vi hörs! vet inte riktigt hur jag kommer ha internet och logga in där.

need you right now

godmorgon på er. igår blev de inget bloggande då jag somnade ganska direkt då jag kom hem. gick upp runt sju igår morse efter att ha sovit typ tre timmar, så va lite utav en zoombie. åkte sen bussen mot stan och mötte upp grabbarna och inväntade bussen till stockholm. heldag på saco mässan och sedan hem. gick och käkade med abel när vi kom tillbaka, han åkte hem och jag mötte upp tova, karin och cecilia. mysigt! när jag kom hem orkade jag bara vara vaken två timmar till, och sen somnade jag pladdask.

vaknade för en stund sen, och ska nu sätta på mig jackan och gå mot bussen och åka till skolan.
vi hörs lite senare!

RSS 2.0