spread a little love

hej på er! idag har jag haft en jättemysig dag, först var jag i skolan och efter det mötte jag upp sofia då vi gick och käkade mat. vi gick sen runt lite på stan och mötte upp agnes. vi satt på café storken, och efter att tag fick vi även sällskap från lina och stephanie. josef kom även en stund senare. kom hem precis och tänkte nu hoppa in i duschen och tvätta håret osv, sen tänkte jag måla naglarna och hoppa i sängs. måste försöka få så mycket sömn som möjligt inatt då jag ska upp tidigt imorgon och åka till stokcholm. besos

extreme home makeover

kom hem för en liten stund sen efter att haft en mysig kväll hos pappa, vi åt persisk hemmagjord kebab med ris, mums. sen tittade vi lite på tv och drack te och åt lite godsaker. just nu ligger jag i min säng och tittar på extreme home makeover, älskar det programmet och är inne på sista säsongen. inte nog med att de bygger så jävla fina hus, utan man blir så rörd av allas historier (utom två familjer som vart med..). har också kommit på, efter att jag håller på titta på ett avsnitt just nu, att jag vill skaffa hund när jag flyttar hemifrån. SÅ GULLIGA! (och detta är stort, för jag hatar djur).

mina favoriter är de fyra människorna från vänster, han som sitter och tjejen längst bort till höger!

JESUS


keep your foot on the gas

tjabba tjena. sitter just nu i soffan och tittar på en tonårsfilm som går på tv, jag tycker ju dom är så mysiga. idag har jag inte gjort mycket alls, och väntar just nu på att pappa ska komma och hämta mig och min lillebror. mat, plugg och mys! pappa är världens bästa på laga mat!

it goes round and round


all the words you used to say

hej på er. är supertrött efter en jättelång dag. började med att jag gick upp super tidigt efter att typ sovit i tre timmar då jag inte kunde somna. halv nio satt jag i klassrummet och bara väntade på lunch, next up var det engelska c som stod på schema. i hålltimmen i väntan på nästa lektion sprang jag även iväg och plockade mina ögonbryn på salong. äntligen! när jag tillslut slutade för dagen åkte jag hem till mormor där jag blev bjuden på mat, tog även en kort tupplur efter maten. kom hem för en liten stund sen, och sitter just nu och tittar på tv med mamma. i hate mondays..

i've loved and i've lost


my only wish is i die real


we must stand togheter

just nu sitter jag i skolan och har marknadsföring, fan så booring. sitter just nu och bara väntar på att sluta så jag kan gå och äta. spagetti och köttfärs serveras idag. gott! sov typ tre timmar inatt också så var trött som ett as imorse när jag vaknade, men sen när jag kom till skolan vart jag superhypad. det slutade dock i en total trötthet efter jag kom tillbaka till skolan efter att ha varit på ica och köpt godis..

it just feels so empty sometimes


white chicks


haha så jävla rolig film!

vart jag mig i världen vänder

nu har jag storstädat mitt rum, min klädkammare, tvättstugan och även hjälpt min bror städa hans rum. har även ätit lite middag och just nu sitter jag framför tvn med pappa i telefon och te i handen. så fort jag druckit upp mitt te ska jag sedan hoppa in i bastun, tvätta håret osv. sen sätter jag mig nog i mitt rum och tänder massa goda doftljus och målar naglarna. mysiga söndagar.
visst blev mitt lilla bildcollage snyggt föresten?


välkommen tillbaka

äntligen är snön här igen! mysfaktoooor


varför kan ej vi oxå ha sån här fin julbelysning som i usa överallt i sverige när det är juletider?


the heart still cares


gun on my waist knife in my hand


8 mile


första advent

ja ni, nu är snart julen här. första adevent idag! här hemma håller vi just nu på med att sätta upp massa adventsstakar. älskar när julen börjar komma fram, är en riktig julmänniska. tänkte bara uppdatera och säga hej, även om jag inte har nått speciellt vettigt att komma med mer än att jag nu ska ta och städa mitt rum, och efter det ta och städa i tvättstugan..


law abiding citizen


dreams of paradise


kärlek

Jag saknar det naiva i mig när jag satsade varenda cm på den jag tyckte om.


what goes around comes around


aliens in the attic

det är så skönt med dagar då man gör absolut ingenting, speciellt när vardagarna är så stressade. vilket är otroligt lätt att få vardagarna att bli när man har ett halvår kvar till studenten.. blir som att man laddar batterierna inför nästa vecka, så idag har jag inte gjort alls mycket, och just nu sitter jag i soffan med min bror och tittar på en sån här tonårsbild med ashley tislade, såna är så mysiga haha. brasan är också tänd, och massa tända ljus hemma. love it. uppe står mamma och lagar lasagne, hon är bäst på det.

på detta sätt kommer kvällen fortsätta, film, sitta framför brasan,
äta gott och mysa med familjen. lördagsmys!

knitted inspiration


att klippa håret kort

titta på mitt hår! äntligen börjar det ta sig och jag börjar få lite längd på håret!
att klippa håret kort har både vart de bästa men också det värsta. mitt hår har nu vuxit ut till min riktiga hårfärg och håret är jättefräscht. har ju färgat och blekt mitt hår som en toking (vart blond tre sommrar i rad) vilket skadade mitt hår jättemycket, så jag är glad att jag gjorde det. men samtidigt - det tar en sån jävla tid att växa ut igen. när man är nyklippt och orkat styla håret känner man sig skitsnygg och jag trivdes jättemycket i det, men samtidigt känner man sig otroligt "okvinnlig".. men titta iallafall vilket skillnad det är på bilderna, 8 månader har detta tagit.. visst det tar tid, men det är pågång nu! och jag börjar äntligen se lite skillnad..


i think i wanna marry you


it's a beautiful night

aloha. nu var det ett bra tag sen jag senast skrev, men jag har helt lagt bloggen åt sidan och fokuserat på jobb, kompisar, familj och framförallt plugget. ett halvår kvar! som ni kanske ser har jag designat och gjort om hela min blogg, blev så trött på den jag hade innan, och jag gillar omväxling. ser ni tomte klockan i menyn också? haha kunde inte låta bli. 28 dagar kvar till julafton! har för den delen fått en riktigt julfeber, vill ha nu nu nu. när kommer snön föresten? hade den tänkt komma iår eller?

To be alone with you

Hej min lilla blogg som jag i stort sätt glömt bort. Har inte orkat blogga och haft en massa för mig. Igår hade jag det även jättemysigt då jag åkte hem till mormor efter skolan, plugga, åt god mat, myste och även sov där. Imorse blev det god frukost som mormor lagat, sen vidare mot skolan där jag skrev svenska nationella. Gick super bra, skrev 11 sidor! Vet att det inte är sidorna som räknas, men tänk att jag kom upp i hela 11 sidor och skrev en massa bra.. haha. Nu sitter jag iallafall framför brasan här hemma och pluggar. Ska hoppa in i duschen när jag pluggat klart, sen blir det lite tv innan sovdags!
Vi hörs när vi hörs!

5 november

Hej på er, var ett tag sen men har varken haft tid eller ork att blogga på några dagar. Det jag roat mig med är en massa jobb på lindex, sovit och myst med clara, och bott några dagar hemma hos pappa. Har haft några jättemysiga dagar, men nu är jag tillbaka hemma hos mamma och dricker just nu en kopp te. Ska titta på lite That's 70's show, sen ska jag sova, skola imorgon..

Jag älskar dig, Pappa


RSS 2.0