McDonalds

Jag har fått ett nytt jobb!! på McD så jag kom hem för dryga timmen sen efter att ha varit på en introduktion i 4 timmar. jag ska börja på Vaksala (fyra mackarna med andra ord) och imorgon får jag reda på när jag får mitt första arbetspass. dunder! har nu en massa saker att göra, msåte försöka städa mitt rum som är så äckligt odstädat, sen måste jag tvätta håret, raka mig, epilera armarna, fixa naglarna, och sånt tjaffs för imorgon ska jag på mathildas student. åååh hon blir så stor!


OMG

När man är ledig, ska man såklart vakna skittidigt, så jag har varit vaken sen klockan tio. men har hunnit med en del, har lagat jättegod mat, städat köket och tvättstugan, tittat på lite tvplay och duschat! ska strax börja fixa mig sen åka ner på stan och möta mig faster, och förhoppningsvis om det äntligen funkar (håller tummarna) kommer jag komma hem med en surprise! sen klockan fyra ska jag göra något spännande, så när jag kommer hem kanske något mer kommer ha hänt! happytimes!


jättedålig bild, för de är kort på kort. men den lilla människan vid röda trehjulingen är jag, och den andra är faster. hihi♥

How to love


30 maj

En helt onödig dag i skolan idag, jag började 9, slutade 10.. gick då och käkade, sen åkte jag hem till farmor&farfar och faster. runt tre åkte jag och evlin in till stan och kolla runt lite. (p.s. jag hatar silver & sånt) sen åkte vi tillbaka hem till farmor, fika lite och sen fick jag skjuts hem. ligger nu och kollar lite på tv, och ska strax sätta igång och städa lite!

Uppe med Tuppen

Har nog aldrig vart uppe såhär tidigt på en vardag förr på riktigt riktigt länge, jag vaknade klockan 7 och sen gick jag faktiskt UPP?? så nu sitter jag bara vid datan och väntar på att få gå till bussen. hemskt konstigt. speciellt med tanke på hur busig jag var igår och va uppe till klockan 3.. har inte vart de heller på riktigt riktigt länge..

jaja, nu ska jag börja packa väskan... äh who am i kidding, jag har ingen väska. ska packa jackan HAHA. babbel.. vi hörs sen iaf!


Mamma, min bästa vän

Jag vet att man inte kan säga att någon människa är perfekt, och jag vet att även du har dina brister precis som alla andra. Även ser jag på dig, som du vore den mest perfekta personen i världen, eftersom du är det, i mina ögon. Du är en gåva Gud sänt mig och jag kan aldrig tacka Honom nog! Du har alltid tagit hand om mig, satt mig i första läge och fått mig orka genom alla lägen, bara genom att veta att du finns där. Du är så vacker, och en sådan underbar person. Men inte bara mot mig, utan mot alla. Så med stolthet säger jag att du är min mamma! Du är änglalik och för mig finns det ingen annan som jag beundrar så mycket.

Du är mitt liv.
Inget mig, utan dig.



Walkin on air

Väckte mamma med frukost på sängen och ett litet paket. världens bästa mamma. inte bara idag på morsdag, utan alla dagar! mormor kom även på ett litet besök och vi umgicks lite, sen kom pappa och hämta upp mig, vi åkte och hämta upp lillebror sen åkte vi till farmor och farfar där vi fika och prata. gullfarmor & farfar♥
jag, armond och pappa åkte sen iaf till gamlis och käkade sen åkte vi hem, och om en liten stund ska jag hoppa in i bastun. orkade aldrig igår..

armond och pappa

söta farfar!

världens finaste farmor!

Morsdag!

JAG ÄLSKAR DIG!

Stacks on deck

Kvällen har varit mysig, har spenderat den tillsammans med familjen med film-mys. har även sörjt en väldans idag över att inte vara 18, att gå på hemmafester känns inte lika kul idag som de var förr och vill ut! träffa nytt folk! plus att alla ens vänner i stort sätt redan fyllt, så suger ju att sitta här. men, 9 dagar kvar! sen jävlar! nu tänkte jag ut och ta min kvälls cigg, sen blir det nån till film eller nått innan jag somnar.

daniella (som jag så fint oftast kallar daniel), oliver & vincent och mamma ♥

I'm only me

Jag har stolthet in i ben och märg
Jag är stolt för att vara den jag är
Jag har stolthet, det är en gåva
Jag är stolt över dem jag håller kär
Jag har makten att säga ifrån
Jag har makt att resa mig om jag faller
Jag har makt att visa respekt
Jag har makt utan att sitta bakom galler
Jag har viljan och ger inte upp
Jag har viljan och envisheten att få som jag vill
Jag har viljan att inte lämna dig
Jag har viljan att kunna säga till
Jag har orken att hantera all skit
Jag har orken att ställa upp
Jag har orken kvar i hjärta och själ
Jag har orken kvar i min kropp

Jag är mig själv i alla lägen & det kan ingen/inget ta ifrån mig!

©

Motivation

Fan vad det är drygt att storhandla tillsammans med två ungar, jag mamma och tvillingarna åkte till coop forum för att handla och de sprang runt överallt, hoppa, skrek, tjata. vet att ungar gör sånt, men de har aldrig vart så här jobbiga när vi handlat förut, fick fasen jaga oliver över halva affären, och de lyssnade inte ett piss på mig och mamma heller. jaja, tillslut kom vi därifrån och vi åkte till leksaksaffären, sen när vi satt i bilen hem somna de. skönt! vi packa upp alla varor sen följde jag med mamma när vi åkte och skjutsa lillebror till sen kompis, sen åkte vi och handla de sista vi glömt på affären pga. av all stress, haha..

ikväll tänker jag bara ta det lugnt, känner mig lite krasslig och tänkte ta en sån här löjlig ta-hand-om-dig-själv-grej, typ basta, tvätta håret, fixa finger och tånaglar och sånt. men det är nice, det behövs det med ibland! fan vad jag önskar att vi hade badkar..



Summer Please


Loreen acoustic


Happiness

Jag är så jävla lycklig. ni vet det här jävla företagsekonomi provet som jag har tjatat om gaanska mycket nu de senaste dagarna? gissa vem som klara det? JAG!! fyfan vad jag är så jävla lycklig, nu behöver jag ej gå om och det är så jäkla skönt. jaja nog om min pluggnörd-varning. efter allt pluggande de senaste veckorna så är det skönt att bara ta det lugnt denna kväll och bara umgås med familjen.


bjuder på en glad och blond bild på mig från balen i 9:an. happytimes

My heart is refusing me

Har haft en sån grov smärta i magen idag, så direkt när jag kom hem slängde jag mig i sängen och sov. när jag vaknade var det lite bättre så gick upp och käka men då kom de tillbaka så då var det bara till för att sova igen. är helt ok nu men gör fortfarande ont. det dryga är att smärtan inte sitter i magen där den brukar, ni vet nedanför naveln utan smärtan sitter typ precis under brösten. drygt som fan, aja. hittade iaf en jättefin studenpresent! nu är jag klar och är nöjd!

har fixat om min bloggdesign oxå som ni kanske ser. är mycket nöjdare nu. men man vet aldrig med mig, byter kors och tvärs. nu ska jag iaf börja plugga på företagsekonomin. screw you!


funderar föresten starkt på att sätta in löshår nu till sommaren, hatar mitt koorta hår. i just need cash, för jag vill inte skaffa clips utan sätta in med keratin wax.

bla bla bla

Sitter i skolan och pluggar på företagsekonomi provet jag har imorgon. är så jävla irriterad just för att det är så viktigt. se upp för lack brud.. efter skolan ska jag iaf gå och fortsätta min jakt på student presenter. sen blir det hem igen och rå plugga. pallaaaar inte med skolan
sådär har jag lust att göra på någon. tack för mig

bajs företagsekonomi

Tja. jag hatar företagsekonomi. bara så att ni vet lixom. efter att jag och saba pluggat klart gick vi, snälla stammisar som vi är till kebab city och åt kebaaab. mums! kom precis ut ur bastun, micket bra. nej nu ska jag slänga på någon film och sen sova. later!

13.53

God morgon. igår orkade jag inte blogga då det hände en del grejer men nu är jag här. orkade inte gå till skolan idag, så har tagit en liten sovmorgon. eller nja, vaknade 9 och har sen dess degat i sängen bara, men ska upp om strax och klä på mig och åka ner till stan och möta upp saba. vi ska gå till stadsbiblioteket, måste nämnligen plugga då jag har ett jättestort och avgörande prov i företags ekonomi. fuck.



V

Åkte som sagt till pappa igår med lillebror och kusin, vi grilla kött och tomtat och åt med ris. Ritkigt gott! Kom hem på kvällen, duscha och hoppa i säng. Idag har det vart en riktigt tråkig dag i skolan, men har dock inskaffat ett nytt korshalsband och en lite längre kedja till det. (bild nere). Även två små studentpresenter!

korshalsbandet




MUMS!

Basto!


Blue nails

Nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma och hämta upp mig, får se om bror och kusin följer med oxå.. Vi ska iaf hem till pappa och grilla, mums! Det finns inget bättre än pappas mat! (förutom farmor haha..) I min väntan har jag nu precis målat mina naglar ljusblå oxå, summer-feelings!


världens bästa pappa

Vi hörs efter helgen!



Huvudvärk

Spanska prov började jag dagen med, latch. Efter skolan mötte jag upp jasmin, och stötta även på andra fina flickor. Mathilda kom ner till stan och vi tog en liten shoppingrunda. Jag är nu en kavaj, en klänning och ett nagellack rikare. Score! Nu sitter jag och väntar på att en timme ska gå, så jag kan stoppa sprutjävel i benet på mig, tog den aldrig igår då mamma somnade.. Vågar inte ta den själv nämligen. Sen får vi se vart kvällen tar oss!



dunder väder idag!

Godnatt!


Inatt inatt är det du eller jag

Alltså.. Lisa hade tre skivor i bilen.. Husvagnsklassiker.. Samt radion. Så nu kan jag de flesta gamla svenska dängorna. Underbart! Annars har vi haft en mysig och kul kväll, hon hämtade mig runt 7 och vi åkte och käkade. Sen åkte vi och hämtade upp bilal och bara körde runt, vi åkte även en snabbis och sa hej till emelie. Innan vi skjutsa hem bilal åkte vi förbi Meza först dock, då jag visste att fina tjejer satt där hihi. Grattis Bakhan på 19-års dagen!

Idag var jag oxå och fixade mina ögonbryn efter skolan, är toknöjd! Efter det gick även jag, lina, jassi, iman och maison på stan en stund. Och nu kom hem för bara en liten stund sen och har hunnit duscha, snart ska jag ta min spruta för min reumastim sen ska jag gå och sova.


jävla tuff brud det där alltså!

mobil blogg test

Nu testar jag för första gången att blogga från min mobil. Spännande. Sitter just nu på bussen hem, ska bara hem och byta kläder lite fort och sen kommer lisa och plockar upp mig! Får se vad vi hittar på! Skriver sen ikväll, ville bara testa mobilblogga haha.. Ha de bra!

House'llelujah


...

Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.



The studio

Dagen började med spanska prov, gick bra. Efter skolan spenderade jag hela eftermiddagen på The Studio med Mathilda. Pappa skjutsa hem henne, sen åkte vi hem till honom. Åt, tittade på TV och vi båda decka. Vid 8 åkte vi och hämtade upp lillebror, och för en liten stund sen kom jag hem till mamma. Nu ska jag titta på fyra bröllop, haha jag vet jag är jättegay men det är fett mysigt..


Min blogg är väldigt tråkig...

Eftersom att jag inte gör något annat just nu än är i skolan, pluggar och sover. Men det får ni leva ett litet tag till, för snart är det sommarlov och då ni, då blir det fart och fläng! Dagen började med EVK möte (rektor och sånt) gick jättebra, sen hade vi redovisningar på svenskan, håltimme och internationell ekonomi. På lunchen sprang jag och Saba till Kebab City och vi hinner bara säga hej innan han i kassan avbryter och säger vad vi alltid brukar beställa. Jesus, vi är där för ofta.. Eller..? This is bad.

GRATTIS iaf till Lisa för KÖRKORTET idag!!! ♥
Nu ska jag ta fingrarna ur röven och försöka plugga lite...


Crazy

När bästis kom började vi med att basta, fifan vattnet var svinkallt för varmvatten beredaren stängde av sig själv.. När vi var klara smörjde vi in kropparna, satte på oss badrockarna och hon satt och lekte DJ medans jag lagade mat. Kyckling, pommes, sås och jääättegod sallad. Satt fint i magen! Vi tog en kort tupplur, sen gjorde vi jättegod glass och började plugga. Efter hon gått har jag sen bara fortsatt plugga lite, umgåtts med mina bröder, hade inte träffats de sen onsdags så har hängt på stackarna sen de kom hem haha!

Nu ska jag strax gå och sova, ska upp skit tidigt imorgon.. Goodnight



mums!

Vaknade typ precis..

.. och jag ska strax upp, sätta på bastun och gå och handla lite mat. Bästis kommer till mig, så vi ska basta och ha tjejfix, raka oss, fixa naglarna osv. sen ska jag laga mat till henne. Efter det ska vi plugga lite! Nu är bara frågan, vad ska jag laga...?



down to earth

Efter att ha spenderat dagarna hos pappa sen i torsdag är jag nu tillbaka hos mamma, och verkligheten. Det är jätteskönt att vara hos pappa, slipper mammas tjat (som alla mammor har för sig) och man bara är. I fredags när jag skulle till skolan blev det lite jobbigt dock, hade inte något med mig då jag impulsivt bestämde mig på kvällen att sova över så på fredag gick jag ofixad i håret, osminkad, iklädd pappas tshirt, och herr deodorant. Mysigt! haha nej men latch!

Nu ska jag rulla mot sängen! Godnatt =)

You like pelican fly

Nationella i engelska imorse, lunch och företagsekonomi. Hängde dock hela lektionen inne hos min specc.lärare. Hon är bäst! När jag slutade gick jag och en vän och fikade sen gick vi och solade, nice! Har så jävla svårt att bli brun för har skit dåligt pigment så jag pressar sönder just nu i solariumet. Kosta vad det kosta vill, jag ska bli brun till sommaren!

Tog bussen mot min pappa efter jag solat och nu är jag hemma hos honom, har tittat lite på TV, ätit och nu ska jag sätta igång att plugga. It needs to be done!


Har tänkt på en sak, varje gång en tjej lägger upp en bild på sig själv utan smink i bloggen står det alltid en text under med "osminkad" eller nått. Varför? För att man ska kommentera "nej va det syns inte, du är jättefin blabla", don't get it.. Iaf! halsbandet jag har på mig på bilden låg på köksbordet i ett litet paket när jag kom hem som jag fått av pappa. gullispappa! ♥

Booring

Fasen så underbart väder det är, me love it long time. Heldag i skolan, lagom lattjo. Sen gick jag och sola, när jag var påväg hem började jag må jättedåligt dock så såfort jag kom innanför dörren slängde jag mig i sängen. Ligger fortfarande kvar här, och börjar må bättre så nu ska jag nog hoppa in i duschen, (må de finnas varmvatten kvar..)

Blogg punkt se

Strulsida.. Har vart en aning tråkig att uppdatera då blogg.se inte gått riktigt som det ska, pga. servfel eller vad de stod. Men nu tror jag de funkar! Idag var det skola, hatar måndagar, de är långa och så har jag en "Åhgren-dag" som jag brukar säga, på eftermiddagen med Fru Åhgren, eftermiddagen med Herr Åhgren (Yes, they are married..).

Gick en stund på stan med Saba när vi sluta, köpte ett par korsörhängen som jag redan har i silver, men som jag nu även köpte i guld. Köpte även en jättesöt kortärmad rutig skjorta! Vi mötte sen upp Clara och vi gick och sola. Åkte till stenhagen tillsammans med clara, då jag gick hem till farfmor, farfar och faster. Vi åt och tog det lugnt, sen åkte vi och handlade mat, sen fick jag skjuts hem. Haft en mysig dag, i OTROLIGT härligt väder! Imorrn ska jag inte gå emoklädd (hade svarta jeans, svart stor tröja, svarta skor..).


världens finaste och bästa faster!

Cause inside i realize That i'm the one confused

Jesus lord, det är ansträngande att städa. Nu är jag helt slut! Mitt rum tog typ 2 timmar att fixa, och efter de två timmarna var bara alla saker och kläder borta, då var de dags för puts och dammsug.. Efter tvättstugestädningen hoppade jag snabbt in i duschen, och tro mig - det gick snabbt. Tog typ 3 min! Varför? För hela familjen har valt lyxliv och duschat i 100 år var o' en så allt jävla varmvatten var slut. Mysigt!!

Nu tänker jag slå på en film! Kommer bli tufft att orka gå upp på morgonen med sen kväll, men ikväll orkar jag faktiskt inte bry mig riktigt. Godnatt! ♥

Släktdag

Vaknar tio idag och är gullig och väntar till klockan blir tolv, då väcker jag pappa och lillebror så vi kan äta frukost. Sen åker jag och lillebror hem till mamma, där gäster kommer för att fira att Daniel fyllde år i fredags, så det blev tårta och godsaker. Runt sextiden kommer pappa och hämtar mig och lillebror igen, väl hemma hos pappa börjar vi förbereda mat, persisk kebab! Sen kommer farmor, farfar och faster och grillningen är igång. Evlin sätter igång och börjar klippa gräset så vi kan sitta ute och äte och jag plockar fram och dukar. Supergott var det!
Nu är jag tillbaka hemma, och ska strax sätta igång med att städa mitt rum, och tvättstugan efter det. Mitt rum är riktigt äckligt och smutsigt, har inte städat det på flera veckor och nu när jag knappt kan röra mig i mitt rum tänkte jag att det nog var bäst att ta tag i att städa.. Hoppas ni haft en bra helg!


faster evlin, the best lawnmower in the world..


farfar! man ser knappt nått då solen lös väldigt starkt..


farmor!

In a rush

Vi har haft en jättetrevlig dag/kväll med firande av Daniel, av mig fick han en skjorta, en tshirt och helt flummiga strumpor. Han fick annars skor, andra kläder och lite annat. Grattis igen!
Nu är min pappa här, så nu ska jag hem till honom! Vi hörs när jag är tillbaka hemma.
Trevlig helg!

Duktig flicka!

Morgonen började med försovning, en viktig dag som detta. DET ÄR FEL på min mobil! Jag ställer den på 7:00, den ringer 8:00, ska jag behöva ställa den på 6:00? Tänk om den faktiskt fungerar då och ringer och väcker mig? Nej.. En idé ska jag att klura ut på mitt "alarm-mobil-problem". Nationella i Engelska stod på schemat vid 9, efter det gjorde jag en redovisning i svenska. Kebab city for some food med Saba, haha kul att vi börjar bli stammisar..
Sitter i skolan kvar med Saba, men snart ska jag tvinga med henne på stan (ja, skolan ligger mitt på stan, men det blir ändå en grej att faktiskt GÅ PÅ STAN, istället när man bara kan gå till bussen hem...) hur som haver, måste hitta en födelsedagspresent till min lossas pappa, då han fyller år idag. Grattis!

jag vill ha tillbaka mitt hååår!!

Tidsinställt


500-de gången gilt!

Nu öppnar jag upp en ny blogg, för 500-de gången ungefär.. Den här bloggen kommer handla mycket om min vardag, mina tankar och musik tips. Men också mycket om min sjukdom, Reumatism. Jag vill försöka hjälpa folk med samma sjukdom, eller andra.. Vi får se hur det går!

Nu ska jag hoppa ner i sängen iaf. Imorrn blir det Engelska Nationella!

RSS 2.0