GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN BÄSTIS!

JAG ÄLSKAR DIG!

I shall believe


Onsdag 00:19

Känns som att varje gång jag bloggar nu för tiden startar jag med "igår gjorde jag det, idag har jag gjort det, och nu gör jag det" men det är för att jag inte uppdaterar varje dag och jag kan ju inte direkt rada upp vad jag gjort alla dagar medans jag inte "hört av mig", så igår, idag och nu tycker jag låter rätt bra... Igår mötte jag iallafall upp clara efter jobbet, vi käkade middag på stan och kollade runt i massa butiker. Vi tog även en kvällsfika, mys!

Idag var det samma veva som varje dag nu för tiden, Lindex. På lunchrasten mötte jag dock upp mamma och vi gick och käkade thai-buffe, för omväxlingens skull. Istället för tråkiga matlådorna. Nu ska jag alldeless strax sova, har precis suttit och knåpat på en party spellista och jag måste säga att jag är grym! Den är superbra! På fredag smäller det.

Godnatt på er! ♥

Söndag 23:55

Igår var jag och jobbade till 12, slirade om och åkte ner till stan och mötte upp Mohammed. Alltid lika kul att träffa den skitungen. Kom hem vid 3 och decka fint. Idag har jag i stort sett bara spenderat dagen i sängen, och pratat med Mohammed i telefon innan han åkte tillbaka.

Men runt 5-tiden kom pappa och hämtade upp mig och lillebror så åkte vi in till stan och åt lite kina mat. Mums!! Passade även på att basta nu på kvällen, och tog en kopp te med mor, bror och daniel innan bedtime. Nu ska jag stänga ner här och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon! Kram.



Heartbeats

Jag var på sjukhuset i torsdags för att träffa min Reuma läkare. Vi skulle kolla upp hur jag mådde, hur mina leder såg ut och hur min medecinering går.

Jag har andvänt ebetrex, en medecin som införs via spruta som jag själv ska ta i mitt ben 1 gång i veckan. Vad hade hon förväntat sig? Att jag hade tagit den 1 gång i veckan lydig varje gång? Jag har haft en enorm spruträdsla men alla mina tripper på sjukhuset har fått min avvänjd från de vanliga spurot, i arm, finger, handled osv. Men har fortfarande svårt för de större. Men att ta en spruta själv 1 gång i veckan, att själv sticka in den i mitt ben är jättejobbigt. Så fort jag tänkt, eller tänker på det mår jag bara illa. Sen kanske det sitter i mitt psyke, absolut att jag förstorat det själv. Men det hjälper inte mig för det. Men det blir en sån jävla process, jag hinner inte andas mellan sprutorna. För först laddar man och mår dåligt inför att ta den, sen tar man den och mår jättedålig, sen mår man dåligt efter den. Sen har en vecka gått och det är dags för den igen. Jag hinner inte andas.

Sen har jag även varit skit dålig på att ta sprutan nu i sommar just för det är jobbigt, men också mycket för att jag är rätt så nyfylld 18 åring och med min spruta får jag inte dricka alkohol. Så det är klart att jag vill ut och festa med mina kompisar och dricka alkohol. Det är inte konstigt tycker jag. Så då har jag hoppat över den.

Så jag och min läkare kom iallafall fram till att jag ska sluta med sprutan, absolut inte pga. av alkoholen eftersom alla medeciner som man tar pga. reumatism får man inte dricka alkohol till. Utan för det är så otroligt jobbigt för mig med sprutan.

Jag ska börja med en medecin som heter remicade, som man får via dropp. Gulp. Har aldrig gjort det förr, men det ska nog gå bra. Hellre det än spruta om man säger så, hehe.

Lördag 17:23

Idag har jag äntligen tagit tummen ur röven och storstädat och möblerat om mitt rum. Min säng har stått mot elementet så har inte haft det på, men nu börjar det bli så jävla kallt så för att kunna höja värmen i rummet har jag behövt flytta sängen, och nu är det äntligen gjort och varmt och skönt i mitt rum.

Jobbar just nu dagarna i ända på Lindex, är superkul och trivs jättemycket. Ska även jobba ikväll på McDonalds, slutar sedan 00.00 så då drar jag ner på stan och går ut och tar en drink nånstans. Ska även försöka möta upp Mohammed, han kom hem igår och stannar till imorgon!

Hasta La Vista!

Söndag 20:16

Har haft en riktigt bra och skön helg. I fredags var Elina och jag hemma hos mig, titta på idol, käkade pizza och bara myste. Lördagen storhandlade jag med mamma, och när jag menar storhandla, menar jag verkligen storhandla. Vi kom hem med en full IKEA kasse med massa saker, och hör och häpna 14 ICA coop påsar. Nu har vi mat över vintern.. haha! På kvällen åkte jag hem till Angelica och vi drog senare vidare till hennes kille Hakar där vi spenderade kvällen med skönt folk.

Idag har jag bara degat hemma, och myst en massa med min mamma. Kom precis ut ur bastun nu, och ska hoppa i ett par kläder strax sen ska jag börja städa mitt rum och möblera om lite. Är hopplös, möblerar hela tiden..

Cirkusen har kommit till byn

Jag har spenderat min hela dag idag på sjukhuset. Psykundersökning. Haha nä men kändes som det. För jag sprang från ett ställe till ett annat hela tiden. Först var det blodprover, sjukgymnast, arbetsteraput, kurator och sist men inte minst skulle jag träffa en sjuksköterska. Så efter en hel dag på ackis var det skönt att gå med familjen på cirkus här i bälinge. Cirkus Wiktoria hade ju kommit till byn för fan! Var faktiskt jättemysigt, men kallt! Länge sen jag var på cirkus faktiskt, förut brukade jag, min bror, pappa och kusiner och sysslingar gå på cirkus en gång om året, hihi.



Good life

I onsdags fick jag äntligen träffa Mohammed efter så lång tid! Hade en underbar kväll på Meza med massa trevliga människor. Träffade även Elina efter lång tid. Saknar Mohammed redan, men nu är det inte så långt kvar. Jag sitter nu hemma och väntar på min pappa då det blir en kväll hos honom med god mat och film, lillebror följer även med.

Nu ska jag rulla, sköt om er alla! Så får vi se om jag är tillbax snart igen..


RSS 2.0