MIN ÄLSKLING ÄR ÄNTLIGEN MIN!!!


Fire & Ice

Godmorgon. Idag vaknade jag av en överglad Clara i andra sidan av luren, tidigt! Så är nu trött eftersom jag somnade ganska sent igår kväll. Vid 1 på natten kom jag på den "smarta idén" att skriva upp alla mina kontakter i ett word dokument. Jag har över 200 kontakter, och visst hade vart okej jobbigt om det bara var det. MEN... Går jag in på en kontakt och sen går bakom hamnar jag högst upp på kontaktlistan, dvs. när jag var på kontakter på S, gick in för att titta på numret och gick bakåt hamnade jag på kontakterna på A... Så fick bläddra ner, hamna högst upp, bläddra ner.... Skit jobbigt men det gick! mummel mummel...

IDAG ska jag iallafall göra en grej jag nu länge väntat på!!! Vi hörs om det senare ;)

Matrix

Hej på er. Sov ända fram till tre på eftermiddagen idag, nice.. Har sen bara tagit det lugnt hela dagen, superskönt! Har även hunnit med att städa tvättstugan och mitt rum. Tog även och basta lite med mamma nu på kvällen, och just nu i skrivandes stund sitter jag med nymålat blått nagellack. Like it! Tänkte nu slå på en Matrix film, dunder att vi har höstlov nu ockå!

Clothes

Här är lite små skit jag köpte förra veckan, eller var det veckan innan det.. Yeye what ever!


Älskar den här tröjan! Älskar boxning & ska börja snart på det, passar ju perfekt!


Usa Usa Usa....

Randig enkel fin tröja!


Alltid bra med jeans!


Favorit sjalen just nu!

Måste också säga att allt är mycket finare i verkligheten!

Halloween

Godnatt. Godmorgon? Vet inte riktigt vad jag ska säga. Nu när folk börjar vakna upp, t.ex. min lilla familj där uppe som precis vaknat, ligger jag i sängen, precis hemkommen. Vart ett nattpass som var stress som fan, av alla dessa typer i halloween utklädnader, men som var jättekul med bra personal. Fick även skjuts av taxi in till stan så jag hann med min 6 buss hem. Mycket bra! Väl på bussen blev jag även bästis med busschaffisen och vi pratade hela 30 min ända hem till mig, så nu är jag på jättebra humör och ska sova. Godnatt!

Hallelujah

Hola. Då var det lördag igen, vilket betyder jobb för mig inatt. Men börjar inte förens 12 inatt så rätt skönt med att inte behöva stressa idag utan jag kan bara ta det lugnt. Samt ikväll ha lite lördagsmys med familjen innan jag sticker. På måndag ska jag förhoppningsvis köpa en kul grej, så sitter just nu i sängen min och laddar ner massa ny musik. Har inte laddat ner ny musik sen i sommras, så min mobil är full av riktigt dålig musik haha. Jaja nu ska jag fortsätta, detta kommer ta ett bra tag det... Som sagt sen i somras, förstå hur många nya låtar man hittat på ett halvår? Skitmånga...



Feel my love

Hey people. What's up? Idag har det varit en rätt seg dag där jag inte fått så mycket gjort. Har iaf mött bästavän och vi gick runt på stan en snabbis då vi båda hade lite ärenden sen åkte vi hem till henne, och pilla lite med hennes iphone hon köpte idag!! Mötte upp mamma i stan runt middagstid och vi åkte till MAX där resten av familjen var, så blev det familje middag där. Lazy friday. Ikväll blir det en lugn kväll hemma, känns riktigt skönt. Ska snart dra på första Matrix filmen, har laddat ner alla och nu ska jag titta titta titta. Var så länge sen jag såg de sist och jag tycker verkligen om dom!

Anxiety


I still love you

Tjena på er. Idag strejka jag totalt. Orkade ingenting när jag vaknade, eller när jag gick och la mig så förstod nästan hur min dag skulle bli idag.. Sov så länge jag orkade iaf, och gick upp runt tolv då jag började göra lite lunch. Potatisbullar med chicken kebab. Mums! Runt 3 rörde jag på rumpan och rörde mig till jobbet för ett jobbpass till 9. Kom hem för en liten stund sen, och har precis kommit ut ur duschen. Tänkte nu slänga på en film och sen sova.

Godnatt! ♥

First time

Igår var jag på sjukhuset i 5 timmar ungefär, då jag fick min första droppbehandling.
Eftersom det var första gången så skulle jag stanna 2 timmar efter droppet var klart ungefär, bara för att det skulle se hur jag mådde efteråt. Och så kommer det bli det första 3 gångerna. Mamma var med i vanlig ordning, och det var skönt. Mat fick jag också, haha var typ det viktigaste för mig. Matmonster!
När jag var klar mötte jag iaf upp Clara på stan och vi gick runt lite, sen följde jag med henne hemme en liten stund också innan jag åkte hem.


Slow down

Då var man tillbaka i skolan då. Känns ju lagom tråkigt. Dagen började iaf med att jag vaknar upp som en zoombie, och fixar mig iallafall och sätter mig i bilen och åker till ackis där jag skulle ta lite blodprover inför onsdag då min första dropp behandling börjar. Proverna är till för att se hur jag mår och mina värden ser bra ut, så jag kan ta droppet. Åkte sen vidare till skolan där jag hade möte med min syv, gick bra. Sen träffa jag upp Saba som jag inte träffat på jättelänge, micket fin den. Efter skolan gick jag till Lindex och sa hej, samt pratade lite med chefen. 3 jobbdagar på höstlovet fixat - check. Lovley.

Nu ska jag sätta på en film, och sen sova. Godnatt!

Slagsmål

Tittade nyss mig själv i spegeln och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Ser ut som jag vart med i slagsmål igår eller något, haha. Min underläpp är sprucken, och har ett stort (menar verkligen stort) plåster på min underarm. Men kan meddela att jag inte vart med i något slagsmål. Min underläpp har spruckit för mina läppar är så torra. Dock syns det inte, men känns.. Jaja, sen igår på jobbet brände jag upp en findel av min arm på fritösen. Lagom kul sådär.. Nej nu, nu ska jag försöka sova. Får vi väl se hur det går, när jag somnat 8 på morgonen både lördags och söndags morgon efter nattsjobb..

Godnatt på er iaf! ♥

So tired

Men hej på er! Den här helgen har jag försvunnit lite halvt som ni kanske märkt men det är för jag bara spenderat den med massa jobb. I fredags vart det jobb 00.00-06.00 och igår kväll vart det 22.00-06.00, så gissa om jag är helt död idag! Plus att igår var vi underbemannade och var sjukt mycket folk ett tag med mycket att göra, underbart. Nej ni, idag har jag hitills bara spenderat dagen med att ligga i min säng, eller i soffan och så kommer min dag fortsätta. Måste ju vara pigg imorgon, då är jag tillbaka i skolan efter 5 veckor.

Nagelförlängning

FÖRE

EFTER

Vad tycks?

10 feet off the ground

Skepp o'hoj. Jobb dag på Lindex, började med en totalrensing inne på lagret med två till tjejer och imorgon ska vi göra det sista, sen är det klart. Kommer bli grymt! Vid lunch tog jag även en lunchdejt med min mamma, mums! Efter jobbet mötte jag upp kusin vitamin, vi gick runt lite snabbt på stan och sen åkte vi hem till mig. Åt middag, och satt och snackade en massa samtidigt som jag gjorde Nagelförlängning på henne. Nu är flickan tjusig allt!

Nu ska jag hoppa i säng, need some sleep. Vi hörs imorgon!




It’s 5 o’ clock in the morning


Hey pretty baby with the high heels on


Maybelline NY


I pretended to be sleeping

Tjabba tjena. Läget med er? Men mig är det toppen, seg i hela kroppen bara pga av detta väder. Vart hur grått och trist hela dagen, plus spöregn på det gör inte det hela bättre.. Vill ha snö nu! Älskar snö. Älskar vintern, julen och allt mys som medkommer! Jobb idag, efter det gick jag och en tjej på jobbet, Jessica runt en stund på stan. Måste sluta shoppa.. För ett tag sen handlade jag aldrig något, kom i en period då jag inte köpte något och nu tar jag väl igen det gissar jag.. Kom iallafall hem fyra nagellack och en ögonskugga rikare. Bokade även en jättespännande sak!!!! Ni får se nästa vecka, ååh vad jag längtar. Äntligen!!

En andra chans

Jag ville bara tipsa om en liten mini dokumentär serie som du kan titta på på SVTplay. Serien heter En Andra Chans och är delad i 10 avsnitt. Det handlar om fyra människor som vart med om olyckor som förändrat hela deras liv. Har sett hela nu och tyckte det var jättebra och intressant. Dessa människor är så otroligt starka. 30 minuter, 10 avsnitt - titta nu!


Måste även tilläga och säga - Vila i Frida Pontus Griph. Du var otroligt inspererande.

Autumn shoes


Stay with me

Imorse vaknade jag upp med världens mest svullnade handled. Eftersom jag väntar på min nya medecinbehandling tar jag inga medeciner just nu, förutom att jag börjat knapra kortison utan dess like när jag jobbar så jag orkar jobba hela dagen, men när det är helg och jag är ledig tar jag det inte, eftersom att man inte heller får äta för mycket kortison. Hade så ont att jag mådde illa och kunde knappt röra den. Var ju super.. Så var bara till att börja trycka i sig kortison, och sen åka mot jobbet. Runt lunchtid blev det bättre och jobbet gick lättare.

När jag sluta mötte jag upp min lillebror och vi gick till H&M där storasyster lekte stylist. Älskar att plocka kläder till/klä killar, speciellt min bror då jag får så mycket fria händer hihi. Blev mycket bra. Mamma mötte oss sen och tillsammans gick vi tre på stan och shoppa lite. Jag kom hem tre höstskor rikare och två par jeans. Vi åkte sen till boländerna snabbt då lillen skulle kolla basketskor då de inte finns i stan. Hem och äta indiskinspererad mat som daniel lagat. Mums!


världens bästa mamma & lillebror

I only miss you when i'm breathing


Friends with Benefits


Save me from my dark


Knitted

Skitmysig tröja med jätteskön krage från jobbet, Lindex.

U can hate but nvr break me

Halloj på er! Den här helgen kommer bli så skön! Första gången jag är ledig från jobb på jag vet inte hur länge. Skulle egentligen jobbat på söndag men min chef erbjöd mig en ledig dag, skönt.

Igår gick jag upp vid sex på morgonen, länge sen jag var uppe så tidigt, herregud. Men hade körlektion på Anderssons Trafikskola klockan sju. Gick jättebra och nu ska det till att bara köras och pluggas mer! När jag var klar sprang jag och köpte lunch och gick mot jobbet, vi hade förövrigt en jättebra jobb dag på lindex, jättemycket rusch på eftermiddagen vilket var jättekul! Köpte även med mig en stickad tröja innan jag gick hem som jag haft span på i två dagar hihi. Sen fick jag även ett läppglans gratis då jag var den 4-de som sålt flest rosa-band! Jag måste säga i mitt försvar att jag hade vunnit om det inte vore så att jag började sälja de 2 veckor efter de andra, och "vinnaren" hade bara 30 mer band än mig, haha! Nej men var skit bra jobbat av alla och det var bara en interntävling på jobbet. Pizza, Idol och mys med familjen på kvällen!

Idag har jag hunnit stortstädat mitt rum (det var ett bombnedslag) så nu är det rent och fräscht. Sen har jag suttit och sminkat mig med mitt nya smink, mamma och jag gick och köpte lite nytt puder, rouge och eyeliner till mig igår, så har suttit och lekt och provat med det idag. Me love! Nu i skrivande stund sitter jag mest och rullar tummarna, mammas kompis och hennes två döttrar ska komma på besök om en stund och stannar även här för natten. Till kvällen bjuder vi på hemmagjorda hamburgare! Mums!

Ha en jättebra lördag!

I'm coming home

Tja på er. Igår vare jobb på Lindex som vanligt, efter det mötte jag upp Sofia, Isabella och Siham. Efter en liten stund stack Siham och vi andra flickor hängde vidare på stan ett par timmar till. Mötte upp mamma runt halv åtta, och vi åkte till fyrishov bowling och mötte upp alla fruarna på gatan. Ena frun på gatan här vi bor, äger bowlingen med sin man och hade bjudit oss för bowling och tacos. Så ja, alla mammor och tanter plus mig, haha! Men var jättekul, och var en riktigt rolig tisdagskväll!

Imorse var det till att vakna tidigt och åka till läkarmottagningen för att ta en vaccinationsspruta, jag börjar med min droppbehandling på måndag och måste därför ta ett vaccin mot en lugnsjukdom som kan framkallas och bli väldigt farlig med min droppmedecin. Känndes dock lite som jag var på fel plats, för pappret jag fyllde i innan sprutan stod det "vaccinationspruta för de som är födda 1946, eller tidigare" njaa.. Så fick många frågor varför jag skulle ta den av sjuksköterskor där haha! Jobb på Lindex 9.30-16.00, mötte upp mamma och åkte hem.

Ikväll blir det tidigt kväll för mig, ska försöka lägga mig nu och sova då jag imorgon jobbar hela dagen, har även kvällspass på mcdonalds efter lindex. love ittttttt...



Spin me around

Shit vad jag skriver ointressanta inlägg, men försöker bara fylla ut lite och komma in i ett "blogg-flow". Längtar sjukt mycket till fredag (ja, jag vet att det är måndag idag och helgen precis tog slut) men denna fredag är typ första fredagen då jag är ledig från jobb på kvällen på ungefär en månad så ska bli jätteskönt att bara åka hem efter dagsjobbet, äta god mat med min familj, istället för att stress trycka i mig en halväcklig billys pizza, och bara mysa med dom och ta det lugnt. Man uppskattar inte riktigt helgerna och de ledigarna dagarna på riktigt förens man jobbar alla de dagarna, så ska bli otroligt skönt.

Åh är även så glad, fick samtal från världens bästa igår. Och pratade även med honom nyss.
Made my day.

Nail Polish

This is big my friends. Har inte tagit "egokort" på jag vet inte hur länge. Var länge sen jag själv bara ställde mig med min mobil eller data och bara tog ett kort på mig. Typ sen i sommras.. Men tänkte att nu är det dags, när jag målat mina naglar så fint svarta haha! Ser ni att mitt hår äntligen börjar växa??!

påsarna under ögonen får ni gärna ignorera ;)

When you leave i bleed out

Hej på er, känner att jag börjar få upp min bloggning lite nu. Är fortfarande lite trögt, men det känns typ som jag glömt bort vad man bloggar om haha. Vad jag gör om mina dagar, men sen vad mer? Nej när jag klurat ut det där lite mer blir det väl lite bättre! Idag fick jag iallafall lite sovmorgon, vilket var jätteskönt. Så började vid tolv och slutade vid sju och var med på stängningen. Mötte sen upp mamma och vi åkte hem tillsammans.

Snart börjar klockan dra ihop sig till 9, och vet ni vad som händer då? Det första avsnittet av 2½ men med Ashton Kutcher börjar. Gaah, hur ska detta gå? Är fett nyfiken för vill se hur de gjort det och om det är något att ha. Men jag är riktigt skeptisk om jag ska vara ärlig, tror att det kommer suga utan Charlie Sheen...

In my dreams

Är helt seg i hela kroppen min, så är skönt att idag ha en dag utan en massa måsten att göra. Om en stund kommer pappa hit, då han ska laga mat för oss alla, gott! Sen ska jag även dejta körkortsboken. Senare ikväll blir det nog att som vanligt varje söndag, dra på bastun och bara ta det lugnt. Måla naglarna, färga ögonbrynen och epilera armarna ska jag också försöka hinna med om jag orkar!


LOL


Make you feel my love

Fy sjutton vad trött jag var igår när jag kom hem. Först hade jag jobbat ett 9-16 pass på Lindex, sen åkte jag snabbt hem, åt och sen åkte jag och jobbade ett 19-23 pass på mcdonalds. Men det stoppade inte mig minsann.. Åkte nämnligen efter in till stan och gick till White Club där natasha och brudarna var. Första gången där, var väl si så.. Men det var dock fett att Adam Tensta var där!!

Har idag sovit ut för första gången på länge och bara tagit det lugnt. Snart åker mamma och daniel till stan, så melina ska agera barnvakt till alla tre bröder. Så om en stund ska jag dra med alla bröderna till affären så ska jag köpa massa mat, godis och hyra film med dom! Blir en riktigt skön och mysig lördagkväll tror jag!

Hoppas ni får en bra lördag! ♥

She will be loved

Hej på er. Hoppas allt är bra med er! Med mig är det på topp. Lindex idag från 9-16, stod i stort sätt i kassan hela dagen så tiden flöt på snabbt. När jag slutat sprang jag runt i affären en liten stund och försökte hitta någon tröja, då chefen erbjudit mig en, gratis! Hon är toppen. Vart dock för svårt att välja, så ska fortsätta min jakt imorgon, haha. Gick sedan mot Anderssons Trafikskola och bokade två körlektioner nästa vecka, och köpte även en teoriboken som jag redan börjat läsa på. Nu är det fan dags alltså!

Mötte upp mamma och vi tog en drive in på McD, mums! Sen åkte vi mot katedral skolan, mötte upp lillebror och gick på nått möte med hans basketlag. Kan ha varit, det tråkigaste jag har varit med om!! Men vad gör man inte för lite gratis McD mat och skjuts hem..

Ligger nu i sängen och ska alldeles strax slå på ett avsnitt av Family Matters, sen blir det good night for me!

I CARRY YOU HOME


Söndag 19:50

Haft en jättebra helg, men är nu helt slut. I fredags efter jobbet tog jag bussen mot clara och vi började fixa mat och oss själva och vid 8 tiden satt vi alla tjejer runt matbordet och avnjöt supergod mat, + efterätt. Vi hade skitkul och kvällen spenderades sedan på BJ. Nattkäk på McD och träffa goa grabbar från västerås, haha. Grattis igen babe!

I lördags tog jag det mest lugnt, och vid 8 på kvällen började mitt jobbpass på McD och jobbade fram till 5 på morgonen, var slut när jag kom hem. Men idag har jag haft en riktigt skön dag, bara vilat och sen kom pappis och hämtade mig och lillebror och vi mös hemma hos honom, åt grillad kyckling, glass och tittade på tv. Nu väntar jag på att bastun ska bli varm, så jag kan hoppa in. Sen ska jag försöka ta en tidig kväll för imorgon ska jag jobba hela dagen från 9-16 på lindex, sen 19-23 på McD. Shit, kommer va helt slut när jag kommer hem imorgon..

bild från i fredags kväll. lägg märke till handklovarna, haha!

RSS 2.0