BARCELONA

NU ÅKER VI MOT ARLANDA, SEN TILL BARCELONA! VI SES OM EN VECKA!



I got a dirty mind

Nu är jag vaken! Flyget går om typ 5 fem timmar. Åh kommer bli dunder! Nu ska jag klä på mig, fixa handbagaget och det sista som är kvar att göra sen är jag good to go! Skriver nog hejdå innan jag sticker!


Oh Yeah!


Big Mommas House 3

Älskar alla Big Momma filmerna med Martin Lawrence, och trean är riktigt rolig när inte bara han går under cover haha. Plus att Brandon T Jackson (han/hon i gult) är med, och det är min lilla älskling!

Fem över halv ett

Äntligen!! Nu är jag klar! Sånt här tjej tjaffs har aldrig intresserat mig, men när jag väl gör nått gör jag allt på en gång bara för att få det gjort. Men nu för första gången har jag velat typ, för vill vara fräsh inför resan. Vet inte hur fräsha vi kommer vara när vi kommer hem dock.. haha! Jag har iaf (för jag vet att ni bryr er...) vaxat rygg o mage, rakat ben, under armar oså, och epilerat hela armarna. Jag är inte hårig längre!! Haha jag älskar den armeniska ådern jag fått från min pappa.. Har sen filat och målat mina tå och hand? naglar, färgat ögonbryn och fransar, smörjt in hela kroppen, gjort ansiktsmask, bastat och massa mer skit säkert som jag inte kommer på. Fan ta detta. Men nu är jag äntligen klar och jag ska röka!! Det är jag fan värd efter allt slit..



There'll be pain, there'll be glory


What a feeling

Har nästan packat allt klart, har bara lite kvar att slänga in i handbagaget. Tänk att om ungefär 19 timmar sitter jag på flyget på Barcelona! Nu ska jag sätta på bastun, vaxa och epilera hela kroppen, fixa inpackning till håret, ansiktsmask, fixa naglarna, noppa brynen osv. Då är allt helt klart inför resan!

Yeah I'ts True


Fail

Hade tänkt stanna uppe, och försöka vända tillbax på dygnet, men äh who the fuck am i kidding? Måste verkligen sova nu, känner hur hela jag blir helt yr för jag är trött haha. Får verkligen hoppas att jag kommer upp sen imorgon oxå. Yeye, off to bed. See you guys tomorrow!

Inspiration


MAN ON FIRE

En av de bästa filmerna jag sett!!

Hmm..

Har en litet problem.. Vet inte riktigt om jag ska sova eller dygna. Dels för jag vill somna fett tidigt imorgon så jag är utvilad inför resan (har vänt dygnet, så vaknar på eftermiddagarna för jag lägger mig så sent) och sen vill min lossas pappa att jag ska följa med honom och mina småbröder till fyrishov på morgonen. Sover jag nu, vilket till att börja med kommer typ ta 2 timmar att ens kunna somna, kommer jag vara döende imorgon för jag inte sovit. Men sover jag inte, hur ska jag orka vara vaken och aktiv på fyrishov? Samt hur ska jag palla ägna hela eftermiddagen åt att packa min väska? Blö.

Stay true, and just follow your heart.


Sometimes back in the days

Åh, är supertaggad! Har fixat klart allting utom packningen, som jag gör imorgon, inför resan! På onsdag smäller det! Efter jag och Tilda blivit klar på stan åkte vi hem till henne, åt mat och storstäda hennes lägenhet. Nu är jag hemma och tänkte göra lite te och mackor för familjen, sen ska jag ta min sprut jävel. Aj.

Hit the Town!

Nu ska jag in mot stan för att träffa Tilda och göra lite små saker som att växla pengar och sånt, ska fixa klart de mesta inför resan. Herrejesus, 2 dagar kvar!!

Världens bästa Farmor!

Jag älskar dig, du är världens finaste Farmor!

My Outfit


Bilder från Förlovningsfesten

Världens finaste farmor!


Your Guardian Angel

Igår hade jag en jättetrevlig kväll, jag åkte till Clara en liten stund sen vid 4 gick jag hem till Farmor och Farfar där jag fick mat och drack te innan jag och Farmor började fixa oss. Vi tog sedan taxin in till stan och där gick vi på en armenisk förlovningsfest. Hamnade inte i sängen förens ett, och sen blev det massa film tittande och telefon samtal så idag vaknade jag inte förens vid 4 tiden, så idag har jag bara tagit det lugnt hemma. Badade även i en sån där stor plastbarn pool med massa varmvatten och bubbelskum med mina smöbröder hihi :)

Sweet Home Alabama

Har en fet huvudvärk som får mig att vilja gräva huvudet i kudden och sova, så det är precis det jag ska göra nu. Jag uppdaterar er imorgon så hörs vi då. Okej. Bra. Tack för mig. Godnatt.

EXCLUSIVE

Vid tre-tiden mötte jag upp Clara idag på stan, när jag kom hem var jag en tröja/tunika, ett par högmidjeshorts, kroppsvax och 2 pocket böcker rikare. Nice! Kvällen har jag sen spenderat med att storstäda och möblera om mitt rum, och så som det ser ut nu, fan jag tror det aldrig vart mysigare! Har även tagit en varm lång dusch, och nu ligger jag i mitt fina rum nerbäddad i sängen och tänkte slå på en film! P.S. Jag saknar Tilda, hihi. D.S.




Memories


Ocean

Alla filmerna, Oceans Eleven, Oceans Twelve och Oceans Thirteen är filmer jag tycker är jättebra och rekomenderar!



Just the way i feel

Kom hem för en liten stund efter en toppen kväll! Kvällen började på Plock med massa fina tjejer med mat och drinkar. Vi drog senare vidare ut till BJ där vi dansa järnet och hade jättekul. Träffade även på massa gamla vänner oxå! Fick skjuts hem, thank God, och stannade även på vägen hem för lite McDonalds för mat. Mums, nu är jag mätt och belåten. Funderar på om jag ska sova - för min hjärna är helt trött, eller om jag ska se en film - är superpigg..

Hur som haver - Godnatt! ♥

Finaste Jasmin

GRATTIS IGEN GUMMAN!



Faster


Iphone fail


Smoke N' Drive


We're going to Barcelona Baby

I måndags kväll bokade jag och mina fina tjejer en resa till Barcelona! Är supertaggad och det kommer bli hur grymt som helst. Bara räknar in dagarna tills vi åker!

Vad har hänt annars då? Inte speciellt mycket faktiskt, hängt med Tilda mycket och igår var jag, mamma och lillebror ute och åt på plock samt tog mamma och jag lite drinkar, hihi. Idag sov jag ut länge, fram till 1 ungefär, sen har jag hållt på med att städa huset efter det. Ikväll ska jag ut på Alexander och äta med massa tjejer för att fira Jasmin som fyllde år förra veckan. Efter det blir det BJ. Kommer nog bli en jätterolig kväll!


Super taggad!!

Är på FETT BRA humör idag! Jag kom precis ut ur duschen och ska nu ner mot stan och göra lite ärenden, springa förbi banken, byta tungpiercing osv. Sen åker jag hem till Tilda och senare mot kvällen blir det dax att möta Mathilda och Måna för att boka UTLANDSRESA!!!! Fan vad jag längtar, har vetat att jag ska utomlands i sommar men man blir inte lika taggad förens man sitter där, med sin biljett till flyget och hotellet. Wiii



Hometown

I onsdags efter jag vart på sjukhuset åkte jag och pappa till Kista Galleria och åt persisk kebab, mums! Sen skjutsade han mig till min morbror + familj. Jag skulle vara barnvakt åt barnen och det gick super, sov över hos dom och var även barnvakt på torsdagen. Tog pendeln in till station och tåget mot Uppsala gick vid 9, när jag kom in till Uppsala mötte jag upp Tilda och vi begav oss till framfickan där vi även mötte Måna och Monika. Hade en jättetrevlig kväll och när jag kom hem decka jag fiiint!

Jag är jättetaggad på att åka utomlands, btw!!!!!!

RSS 2.0